Welkom

bij de Ark van Noë

Over Ark Glamping

Op de Ark van Noë is het altijd een beetje thuiskomen voor ieder van ons. De magnifieke natuur in hartje Kempen, de zon die schittert op de vijver, de dieren die vrolijk rondhuppelen in de boerderij. Hier kom je helemaal tot rust. De coronaperiode heeft ons meer dan ooit doen inzien dat vakantie helemaal niet ver weg hoeft te zijn. Vakantie is vooral quality time doorbrengen met de mensen die je graag ziet, in een omgeving waar je helemaal jezelf kan zijn en tot rust kan komen. Het was op een zomeravond, gezellig rond het knetterend kampvuur dat het idee rond ‘Ark Glamping’ ontstaan is. Hoe leuk zou het niet zijn om deze unieke ervaring te delen en het beste van 2 werelden samenvoegen namelijk natuur en comfort.

Met hart en ziel zijn we aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn! Al onze lodge tenten zijn sfeervol en naar smaak ingericht. Heerlijk comfortabel en luxueus. Beleef zwoele zomeravonden aan de oever van onze vijver, geniet van een glaasje bij de ondergaande zon, het gezellig samenzijn met je partner, vrienden of familie. Kinderen kunnen hier ongestoord buiten spelen in het bos of onze speeltuin of misschien willen ze de dieren wel mee voederen op de boerderij? Voor de actievelingen onder jullie, bieden wij ook kajaktochten en teambuildings op maat aan. Of wat gedacht van een heerlijke wandeling of fietstocht in het prachtige Kempische decor?

Na al die actie is het tijd voor ontspanning. Heerlijk dineren in onze Ark Brasserie of een romantische bbq bij het water? Nippen van een verfrissende cocktail op ons Ark Beach strandje, gitaarmuziek bij het kampvuur, … . Het kan hier allemaal. Bedtijd … . Slapen als een roos doe je in onze warme, luxueuze bedden. Shhhhhhhttt … . Hoor je die uil? Sweet dreams – tot morgen aan ons heerlijk ontbijtbuffet of toch liever die LUXE ontbijtmand op jullie privé terras?

Wij kijken er alvast naar uit om deze unieke ervaring met jullie te delen.

Tot snel op Ark Glamping !

OPENINGSUREN

ARK BRASSERIE

Mei en juni: woe, zat en zondag vanaf 12u. Don (vanaf 9 mei) en vrijdag vanaf 15u.

Zomervakantie: dagelijks vanaf 11u.

September: woe, zat en zondag vanaf 12u. Vrijdag vanaf 15u.

Voor groepen vanaf 25 personen kan er met afwijkende openingstijden gewerkt worden. Vraag naar de mogelijkheden via [email protected]

Tafels reserveren kan enkel binnen in de brasserie en in de overkapping via de RESERVATIEMODULE

ARK BEACH

Vanaf zondag 14 mei tem zondag 24 september

Donderdag vanaf 19:00 Salsa Beach

Zondag vanaf 13:30 bij goed weer

Tafelreservaties op Ark Beach zijn enkel mogelijk vanaf 8 personen en dit via mail aan [email protected]

HOE ONS BEST CONTACTEREN ?

Onze FAQ gelezen maar toch uw antwoord nog niet gevonden?
Neem dan contact met ons op via mail.
U krijgt daar meer uitgebreide info dan via de telefoon.

Email

[email protected] (diverse vragen)
[email protected] (glamping)
[email protected] (kano & kajak)

Telefoon

Heeft u toch nog een onderwerp dat telefonische afstemming nodig heeft?
Wij zijn van maandag tem vrijdag telefonisch te bereiken tussen 08:30 en 13:00.
014 51 41 42

ADRES

Ark van Noë
Arkstraat 6
2460 Lichtaart

Volg ons op sociale media